2020-2021

   

Activități extrașcolare

 
              CRĂCIUNUL e sărbătoarea care ne umple sufletul de bucurie şi emoţie. E timpul să fim mai buni, mai darnici, e timpul să ascultăm colinde și să colindăm, să păstrăm o fărâmă din obiceiurile şi tradiţiile noastre româneşti. Activitatea ”A venit iar Crăciunul!” s-a desfăşurat online. Programul a cuprins colinde tradiţionale  şi urări din partea elevilor liceului nostru. Au fost prezenţi la activitate, încântaţi de desfăşurarea ei, profesorii Liceului Tehnologic „Petru Maior”

ANIVERSAREA ZILEI DE 1 DECEMBRIE

 

            1 Decembrie este ziua în care noi sărbătorim ceea ce ne unește ca popor, dovedind că avem puterea să lăsăm deoparte ceea ce ne dezbină.  Împreună, profesori și elevi, ne-am implicat pentru a marca această zi de sărbătoare prin activități specifice!
            La finalul acestei zile am înțeles cu toții că iubirea de țară este un semn al normalității, arătându-ne mândria că suntem români, oriunde am fi.
            Mulțumim tuturor pentru implicare!
 

SAPTAMANA EDUCATIE GLOBALE (16-20 noiembrie 2020)


                                                      

     Consiliul Europei ,prin organismul său specializat-Centrul Nord-Sud, a inițiat la Strasbourg, în 1999,prima Săptămână a Educației Globale , promovând în Statele membre activități școlare dedicate reducerii sărăciei și excluderii sociale și ulterior a invitat Statele Consiliului Europei să participe anual la Săptămâna Educației Globale ajunsă în acest an la cea de-a 22-a ediție 
         Săptămâna Educației Globale este organizată anual în a 3-a săptămâna din luna noiembrie.   În acest an săptămâna s-a încheiat în ziua de 20, zi cu dublă semnificație deoarece azi se împlinesc 31 ani de când s-a semnat Convenția Declarației Drepturilor Copilului -Ziua Internațională a Drepturilor Copilului.
     Tema Săptămânii Educației Globale de anul acesta :ESTE LUMEA NOASTRĂ! SĂ ACȚIONĂM ÎMPREUNĂ !
     Și la Liceul Tehnologic ”Petru Maior” am sărbătorit alături de invitații, profesorii și elevii noștri  EDUCAȚIA prin implicarea activă și pozitivă atât a direcțiunii cât și a profesorilor ,dar mai ales a copiilor care sub sloganul UNIȚI ÎN EDUCAȚIE, prin credință, implicare și responsabilitate prețuiesc mai presus de toate, viața.
     Sub acest aspect, mânați de dorința de schimbare în bine, de responsabilitate fața de cei pe care îi educăm, am reușit în săptămâna 16-20 noiembrie 2020 să îi îndrumăm pe elevii noștri să își exprime simțămintele și gândurile, care au prins glas în activitățile pe care aceștia le-au desfășurat în această perioadă!

COORDONATORI PROIECT:  Dir. MĂRGINEAN AURELIAN

                                              Dir.adj. DĂRĂBAN PAULA

                                              Dir.adj. SIMON MAGDOLNA

. Liceul Tehnologic Petru Maior